Site Logotype

PMU Online Advies

PMU gratis online advies

Permanente Make-Up Gratis Online Advies

U kunt bij ons terecht voor geheel vrijblijvend en kosteloos online advies.
Heeft u geen tijd om langs te komen of om te bellen dan kunt u nu ook advies vragen via WhatsApp.
U kunt foto’s van het gewenste gebied (wenkbrauwen, eyeliner, lippen) sturen, waarover u advies wil vragen.

Wat kan je het beste doen?

 1. Maak enkele foto’s van het gezichtsgebied (bij daglicht)
 2. Stuur deze foto’s via Whatsapp
 3. Uiterlijk de volgende werkdag krijg je persoonlijk advies

Bij Permanent Make-Up Atelier kunnen we u helpen om uw vragen over Permanente Make-Up te beantwoorden en u te helpen bij de keuze van de best passende permanente make-up behandeling.

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN.

“Lang twijfelde ik of ik wel permanente make-up zou laten doen. Ik plande met Inna eerst een gesprek waarbij ze me uitlegde wat het precies was. Door haar professionaliteit raakte ik overtuigd en heb er achteraf ook absoluut geen spijt van. Ze is goed in haar werk en gebruikt ook kwalitatieve producten. Dit samen zorgt voor een mooi resultaat.”

Miriam

“Ben erg tevreden met het werk van Inna. Het tattooeren is heel netjes en professioneel gedaan. Aan het begin was ik erg nerveus, maar Inna heeft me alles uitgelegd en het was vrijwel een pijnloze behandeling. Ik zal Inna aan iedereen willen aanbevelen.”

Sandra

Het werk was van topkwaliteit! Bovendien hangt er ook een leuke en fijne sfeer bij Inna. Ik kom graag terug!

Irina

Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen en een eye-liner boven en onder. Ik ben erg blij met het resultaat en voelde me meteen op mijn gemak bij Inna!
Ze is heel professioneel en perfectionistisch! Ik zou PMU Atelier bij iedereen aanraden!

Silvia

Ben meer dan tevreden over het werk van Inna. Het resultaat was meteen al een erg grote verbetering ondanks de roodheid er om heen. Ik raad iedereen die het mij vraagt Inna aan, zeker ook om haar professionaliteit en de rust tijdens haar werk. Ook de hygiene en zeer prettige sfeer geven je een zeer fijn gevoel bij haar. Ik kom zeker nog een keer terug.
Topkwaliteit voor een topprijs.

Nelly

Ik ben heel erg tevreden over de behandeling en het resultaat! Nu de korstjes weg zijn is het resultaat heel mooi en natuurlijk. Ik zou je bij iedereen aanbevelen.

Rita
Slide info

Gratis online advies over permanente make-up

Wilt u een advies aanvragen over permanente make-up in Eindhoven?
Vul dan svp het onderstaande contactformulier in.

PMU Atelier Eindhoven

  Documenten Voor Klanten:

  Toestemmingsformulier permanente make-up
  Nazorg instructie Permanente Make-Up
  Informatie-over-de-risico van permanente make-up