Site Logotype

PMU Lippen

pmu lippen PMUATELIER

Permanente Make-Up Lippen

Onze lippen zijn van groot belang bij het jeugdig uitzien. Wanneer we ouder worden, verliezen onze lippen vaak de volheid. Hier kan nu een einde aan worden gemaakt door middel van permanente make-up. Iedereen is anders en hierdoor heeft iedereen ook unieke lippen.
Bij Permanente Make-Up Atelier zijn er daarom ook verschillende technieken, om aan ieders wens en situatie te kunnen voldoen

De verschillende mogelijkheden voor Permanente Make-Up bij lippen:

• Verduidelijking van de contour

• Lipvergroting

• Schaduwlijn

• Duidelijke lijn

• Volledig ingekleurde lippen (Full lips)

Samen met u kiezen wij de beste kleur(en) uit en bespreken we met u de techniek die we zullen gebruiken want de tevredenheid van de klant is voor PMU Atelier in Eindhoven van essentieel belang.

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN.

“Lang twijfelde ik of ik wel permanente make-up zou laten doen. Ik plande met Inna eerst een gesprek waarbij ze me uitlegde wat het precies was. Door haar professionaliteit raakte ik overtuigd en heb er achteraf ook absoluut geen spijt van. Ze is goed in haar werk en gebruikt ook kwalitatieve producten. Dit samen zorgt voor een mooi resultaat.”

Miriam

“Ben erg tevreden met het werk van Inna. Het tattooeren is heel netjes en professioneel gedaan. Aan het begin was ik erg nerveus, maar Inna heeft me alles uitgelegd en het was vrijwel een pijnloze behandeling. Ik zal Inna aan iedereen willen aanbevelen.”

Sandra

Het werk was van topkwaliteit! Bovendien hangt er ook een leuke en fijne sfeer bij Inna. Ik kom graag terug!

Irina

Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen en een eye-liner boven en onder. Ik ben erg blij met het resultaat en voelde me meteen op mijn gemak bij Inna!
Ze is heel professioneel en perfectionistisch! Ik zou PMU Atelier bij iedereen aanraden!

Silvia

Ben meer dan tevreden over het werk van Inna. Het resultaat was meteen al een erg grote verbetering ondanks de roodheid er om heen. Ik raad iedereen die het mij vraagt Inna aan, zeker ook om haar professionaliteit en de rust tijdens haar werk. Ook de hygiene en zeer prettige sfeer geven je een zeer fijn gevoel bij haar. Ik kom zeker nog een keer terug.
Topkwaliteit voor een topprijs.

Nelly

Ik ben heel erg tevreden over de behandeling en het resultaat! Nu de korstjes weg zijn is het resultaat heel mooi en natuurlijk. Ik zou je bij iedereen aanbevelen.

Rita
Slide info

Afspraak maken voor permanente make-up lippen

Wilt u een afspraak maken voor permanente make-up lippen in Eindhoven?
Vul dan svp het onderstaande contactformulier in.

PMU Atelier Eindhoven

    Documenten Voor Klanten:

    Toestemmingsformulier permanente make-up
    Nazorg instructie Permanente Make-Up
    Informatie-over-de-risico van permanente make-up