Site Logotype

PMU Eyeliner

pmu eyeliner PMUATELIER

Permanente Make-Up Eyeliner

Onze ogen zijn het eerste waar wordt gekeken. Daarom is het van groot belang dat deze er altijd perfect uitzien. Dat kan nu met permanent make-up. Nooit zult u nog last hebben van uitgelopen make-up met PMU, de redding van elke vrouw. Bij de eyeliners wordt tussen de wipperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag.

Ook voor de ogen zijn er een aantal Permanente Make-Up mogelijkheden:
• Kayal look : de traditionele eyeliner in het zwart boven en/of onder het oog
• Dubbele eyeliner: als u geen strakke lijn wilt kunt u ook boven uw eyeliner een kleurtje laten aanbrengen waardoor dit uw ogen vaak extra uitstraling verschaft en het een zacht uitgeschaduwd effect heeft.

Voor elke behandeling zal aandachtig worden gekeken naar de vorm van de ogen en de kleur aangezien deze erg belangrijk zijn voor het bepalen voor de behandeling die het beste bij u past en uw ogen er het mooist uit laat zien. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.
WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN.

“Lang twijfelde ik of ik wel permanente make-up zou laten doen. Ik plande met Inna eerst een gesprek waarbij ze me uitlegde wat het precies was. Door haar professionaliteit raakte ik overtuigd en heb er achteraf ook absoluut geen spijt van. Ze is goed in haar werk en gebruikt ook kwalitatieve producten. Dit samen zorgt voor een mooi resultaat.”

Miriam

“Ben erg tevreden met het werk van Inna. Het tattooeren is heel netjes en professioneel gedaan. Aan het begin was ik erg nerveus, maar Inna heeft me alles uitgelegd en het was vrijwel een pijnloze behandeling. Ik zal Inna aan iedereen willen aanbevelen.”

Sandra

Het werk was van topkwaliteit! Bovendien hangt er ook een leuke en fijne sfeer bij Inna. Ik kom graag terug!

Irina

Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen en een eye-liner boven en onder. Ik ben erg blij met het resultaat en voelde me meteen op mijn gemak bij Inna!
Ze is heel professioneel en perfectionistisch! Ik zou PMU Atelier bij iedereen aanraden!

Silvia

Ben meer dan tevreden over het werk van Inna. Het resultaat was meteen al een erg grote verbetering ondanks de roodheid er om heen. Ik raad iedereen die het mij vraagt Inna aan, zeker ook om haar professionaliteit en de rust tijdens haar werk. Ook de hygiene en zeer prettige sfeer geven je een zeer fijn gevoel bij haar. Ik kom zeker nog een keer terug.
Topkwaliteit voor een topprijs.

Nelly

Ik ben heel erg tevreden over de behandeling en het resultaat! Nu de korstjes weg zijn is het resultaat heel mooi en natuurlijk. Ik zou je bij iedereen aanbevelen.

Rita
Slide info

Afspraak maken voor permanente make-up eyeliner

Wilt u een afspraak maken voor permanente make-up eyeliner in Eindhoven?
Vul dan svp het onderstaande contactformulier in.

PMU Atelier Eindhoven

    Documenten Voor Klanten:

    Toestemmingsformulier permanente make-up
    Nazorg instructie Permanente Make-Up
    Informatie-over-de-risico van permanente make-up