Site Logotype

PMU Wenkbrauwen

pmu wenkbrauwenr PMUATELIER

Permanente Make-Up Wenkbrauwen

De wenkbrauwen zijn erg belangrijk voor je gezicht. Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen kan volledig met Permanente Make-up (PMU) worden gecorrigeerd.
Tijdens de behandeling wordt er een iets donkerdere kleur gekozen (half tintje donkerder) in verband met de vernieuwing van de opperhuid. Als dit niet wordt gedaan, zal na een tijdje de kleur een beetje vervagen en niet tot het gewenste effect leiden.
Er zijn verschillende mogelijkheden voor Permanente Make-Up wenkbrauwen :
• Correctie
• Litteken
• Volledig ingekleurd
• Vorm aanpassing of verduidelijking
• Haartjestechniek (hair strokes techniek)
Ook kunnen eventuele littekens in de wenkbrauwen worden gecamoufleerd met behulp van permanente make-up.Mocht u vroeger te veel hebben geёpileerd of nu bijna geen wenkbrauwen meer hebben, dan maken wij uw gezicht weer compleet met de wenkbrauwen waar u altijd al van heeft gedroomd.
WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN.

“Lang twijfelde ik of ik wel permanente make-up zou laten doen. Ik plande met Inna eerst een gesprek waarbij ze me uitlegde wat het precies was. Door haar professionaliteit raakte ik overtuigd en heb er achteraf ook absoluut geen spijt van. Ze is goed in haar werk en gebruikt ook kwalitatieve producten. Dit samen zorgt voor een mooi resultaat.”

Miriam

“Ben erg tevreden met het werk van Inna. Het tattooeren is heel netjes en professioneel gedaan. Aan het begin was ik erg nerveus, maar Inna heeft me alles uitgelegd en het was vrijwel een pijnloze behandeling. Ik zal Inna aan iedereen willen aanbevelen.”

Sandra

Het werk was van topkwaliteit! Bovendien hangt er ook een leuke en fijne sfeer bij Inna. Ik kom graag terug!

Irina

Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen en een eye-liner boven en onder. Ik ben erg blij met het resultaat en voelde me meteen op mijn gemak bij Inna!
Ze is heel professioneel en perfectionistisch! Ik zou PMU Atelier bij iedereen aanraden!

Silvia

Ben meer dan tevreden over het werk van Inna. Het resultaat was meteen al een erg grote verbetering ondanks de roodheid er om heen. Ik raad iedereen die het mij vraagt Inna aan, zeker ook om haar professionaliteit en de rust tijdens haar werk. Ook de hygiene en zeer prettige sfeer geven je een zeer fijn gevoel bij haar. Ik kom zeker nog een keer terug.
Topkwaliteit voor een topprijs.

Nelly

Ik ben heel erg tevreden over de behandeling en het resultaat! Nu de korstjes weg zijn is het resultaat heel mooi en natuurlijk. Ik zou je bij iedereen aanbevelen.

Rita
Slide info

Afspraak maken voor permanente make-up wenkbrauwen

Wilt u een afspraak maken voor permanente make-up wenkbrauwen in Eindhoven?
Vul dan svp het onderstaande contactformulier in.

PMU Atelier Eindhoven

    Documenten Voor Klanten:

    Toestemmingsformulier permanente make-up
    Nazorg instructie Permanente Make-Up
    Informatie-over-de-risico van permanente make-up