Site Logotype

PMU Corrigeren

pmu correctie PMUATELIER

Permanente Make-Up Corrigeren

Bij Permanent Make-Up Atelier hebben we vaak te maken met het corrigeren van oude of mislukte permanente make-up die elders gedaan werd. Dit kan gebeuren doordat sommige PMU spesialisten geen specifieke kennis en/of onvoldoende ervaring hebben. Mogelijk gevolg kan zijn dat u als klant een compleet andere kleur of vorm krijgt die niet bij uw gezicht past. Ons advies is om altijd eerst enkele punten goed te controleren voordat u een afpraak met een PMU specialist gaat maken:
 • * vergunning van de GGD
 • * informatie over de service,
 • * aparatuur en pigmenten
 • * positieve reviews van klanten.
 • * portofolio etc.
Bij Permanent Make-Up Atelier kunnen we u helpen om permanente make-up te corrigeren of opnieuw te laten aanbrengen. Soms het alleen mogelijk om de mislukte permanente make-up weg te laten laseren.
WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN.

“Lang twijfelde ik of ik wel permanente make-up zou laten doen. Ik plande met Inna eerst een gesprek waarbij ze me uitlegde wat het precies was. Door haar professionaliteit raakte ik overtuigd en heb er achteraf ook absoluut geen spijt van. Ze is goed in haar werk en gebruikt ook kwalitatieve producten. Dit samen zorgt voor een mooi resultaat.”

Miriam

“Ben erg tevreden met het werk van Inna. Het tattooeren is heel netjes en professioneel gedaan. Aan het begin was ik erg nerveus, maar Inna heeft me alles uitgelegd en het was vrijwel een pijnloze behandeling. Ik zal Inna aan iedereen willen aanbevelen.”

Sandra

Het werk was van topkwaliteit! Bovendien hangt er ook een leuke en fijne sfeer bij Inna. Ik kom graag terug!

Irina

Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen en een eye-liner boven en onder. Ik ben erg blij met het resultaat en voelde me meteen op mijn gemak bij Inna!
Ze is heel professioneel en perfectionistisch! Ik zou PMU Atelier bij iedereen aanraden!

Silvia

Ben meer dan tevreden over het werk van Inna. Het resultaat was meteen al een erg grote verbetering ondanks de roodheid er om heen. Ik raad iedereen die het mij vraagt Inna aan, zeker ook om haar professionaliteit en de rust tijdens haar werk. Ook de hygiene en zeer prettige sfeer geven je een zeer fijn gevoel bij haar. Ik kom zeker nog een keer terug.
Topkwaliteit voor een topprijs.

Nelly

Ik ben heel erg tevreden over de behandeling en het resultaat! Nu de korstjes weg zijn is het resultaat heel mooi en natuurlijk. Ik zou je bij iedereen aanbevelen.

Rita
Slide info

Afspraak maken om permanente make-up te laten corrigeren

Wilt u een afspraak maken om mislukte permanente make-up te corrigeren in Eindhoven?
Vul dan svp het onderstaande contactformulier in.

PMU Atelier Eindhoven

  Documenten Voor Klanten:

  Toestemmingsformulier permanente make-up
  Nazorg instructie Permanente Make-Up
  Informatie-over-de-risico van permanente make-up