Tel nummer
06 411 64659
Openingstijden
alleen op afspraak

Over mij

Over mij

Graag heet ik u welkom bij mijn bedrijf PMU Atelier.

Ik zou mij graag aan u willen voorstellen: Mijn naam is Inna Vanian en ik ben al jarenlang een professional op het gebied van Permanent Make-Up. Mijn medische kennis en ervaring zijn echter van uiterst belang in mijn beroepsuitoefening, zowel op hygiënisch als op professioneel gebied.
Naast het feit dat ik een eigen onderneming heb, ben ik ook een trainster bij het bedrijf Ecuri Cosmetics. Daar bovenop geef ik ook zelf opleidingen en cursussen op het gebied van Permanente Make-Up. Bij Permanent Make-Up Atelier krijgt u alleen hoogwaardige behandelingen en deskundig advies. In combinatie met de hoogwaardige producten van Ecuri Cosmetics, zorgt dit voor een verbluffend resultaat.

Graag tot ziens bij PMU Atelier,

Inna.

inna_trainster_ecuri
ecuri_training
ggd-keuring
PMU Atelier. Neem alleen genoegen met het beste!

Wat onze klanten over ons zeggen.

Facebook
Facebook
Whatsapp
Instagram
E-mail
Google+
Twitter